Referenties

Anderen Over mij

 

Lees hier wat anderen ervaren hebben tijdens mijn dienstverlening aan hen

waardevolle inzichten

“Bijzonder waardevol voor iedereen die het eigen ontwikkelpotentieel wil ontdekken, en vervolgens benutten. Deze aanpak is dus zeker aan te bevelen voor een ieder die meer uit zichzelf wil halen, of teams die vermoeden over onbenut (synergetisch) potentieel te beschikken.

Voordelen organisaties

“Veel organisatieadviezen gaan gepaard met saaie gesprekken of vraag/antwoorden lijstjes. Maurice gaat heel anders te werk”. 

Pro-actief en transparant

“Wij werken al een aantal jaren met volle tevredenheid met Maurice. Hij reageert snel en adequaat op onze vragen en komt zelf met adviezen”.

 

.”

 

Maurice is heel toegangelijk

“Maurice is heel toegankelijk en je weet bij hem waar je aan toe bent.”

 

Testimonial

“Waardevolle inzichten”

 De inzichten die Maurice Consulting geeft, zijn bijzonder waardevol voor iedereen die het eigen ontwikkelpotentieel wil ontdekken, en vervolgens benutten. Dat geldt niet alleen op individueel niveau, maar zeer zeker ook voor (management-)teams. Door vanuit de individuele profielen naar groepsdynamiek te kijken, kunnen potentiële synergiën tussen teamleden geïdentificeerd en vervolgens maximaal benut worden.

Op basis van grondig, uitgebreid en langjarig onderzoek, gebaseerd op praktijkervaringen en inzichten van diverse wetenschappers en andere deskundigen wordt een profiel opgesteld op basis van een combinatie van o.a. motoriek en psychologische fundamenten. Op die manier legt het profiel het verband tussen aangeleerd en aangeboren gedrag. Daardoor vormt het profiel dan ook een goede basis van waaruit het ontwikkelpotentieel geconcretiseerd wordt, inclusief onmiddellijk concreet toepasbare adviezen. Die aanpak betekent dan ook dat een profiel absoluut niet gaat over het plaatsen van mensen in hokjes, maar juist over het identificeren en concretiseren van (ontwikkel-/groei-)mogelijkheden. De profielen die Maurice in samenwerking met Maurice Dynamics opstelt zijn geen momentopname, maar een toekomstperspectief!

Deze aanpak is dus zeker aan te bevelen voor een ieder die meer uit zichzelf wil halen, of teams die vermoeden over onbenut (synergetisch) potentieel te beschikken.

Maurice is een bevlogen professional die vanuit een diepe gedrevenheid zich jarenlang bekwaamd (en gecertificeerd!) heeft in deze aanpak/methodiek. Zijn warme persoonlijkheid en enthousiasme maken het tot een plezier om met Maurice samen te werken. De profieltesten worden door Maurice in een persoonlijke setting afgenomen, waarbij hij er zorgvuldig op toe ziet dat de cliënt(e) in elke stap van het proces, de analyse precies weet wat er gebeurt en waar het toe dient, wat maakt dat ook de testresultaten/het profiel als buitengewoon acceptabel wordt ervaren. Dat nog los van het feit dat de rapportage leest als een feest der herkenning, de lezer snapt onmiddellijk dat ‘het verhaal klopt’. En juist dat maakt weer dat als vanzelfsprekend voelt om vandaar uit met het persoonlijke verbeterpotentieel aan de slag te gaan.

Leen de Waal MSc MA

Principal Consultant

Testimonial

“Voordelen organisaties”

“Veel organisatieadviezen gaan gepaard met saaie gesprekken of vraag/antwoorden lijstjes. Maurice gaat heel anders te werk. Hij werkt o.a. met bewegingstesten en het lichaam liegt niet. Je kunt de testen niet manipuleren met gewenste antwoorden. Je krijgt met academisch bewezen methodes een betrouwbaarder beeld. Niet alleen voor de persoonlijke ontwikkeling, maar zie ook veel voordelen voor organisaties / teams en kansen om de juiste personen te kiezen bij bedrijven of afdelingen. Super interessant om dit te mogen ervaren en buiten dat is Maurice een prettig betrouwbare persoon met een enorme drive en passie om toegevoegde waarde te leveren. Hij zal met zijn aanpak heel veel personen en bedrijven gaan helpen!”

Een aantal voorbeelden van knelpunten/problemen die Maurice’ aanpak weet weg te halen:

– Hersenontwikkeling en gevarieerd bewegen
– Teamdynamica en – persoonlijke groei
– Organisatieverandering
– Conflicthantering
– Veranderingsbereidheid
– Beslissing – anticipatie – communicatie – leerstijlen

Bernd Karstenberg

Directeur Life Cycle Vision

Testimonial

“Pro-actief en transparant”

Wij werken al een aantal jaren met volle tevredenheid met Maurice. Hij reageert snel en adequaat op onze vragen en komt zelf met adviezen. Alles is heel transparant geregeld. Ook de abonnementen zijn heel prettig. Je ontvangt slechts één factuur per jaar en die mag je in 12 termijnen betalen

Directie Terre d’Azur B.V.

Testimonial

“Maurice is heel toegangelijk”

“Maurice is heel toegankelijk en je weet bij hem waar je aan toe bent; prijstechnisch, maar ook qua kennis biedt hij een optimale mix van dienstverlening.” Daarnaast is hij creatief, tactisch en heeft heel snel door wat je nodig hebt.

Marije van Dun

Directrice Diëtistenpraktijk Marije van Dun

 

 

wie ben ik?

De persoon achter Maurice Consulting

Maurice Heijmans

Maurice Heijmans

Eigenaar-Oprichter

Maurice Heijmans (1976) heeft een Bachelor of Economics en een Executive Master in Business Administration (MBA). Hij voltooide eveneens de studies Register Belasting Adviseur (RB) en Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RABfj). Maurice is al meer dan 20 jaar werkzaam in de accountancybranche. Vanaf 2004 t/m 2014 was hij in maatschapsverband zelfstandig beroepsoefenaar bij een hoogwaardig accountantskantoor. Daar begeleidde hij meer dan 100 relaties op fiscaal-juridisch en bedrijfseconomisch gebied. Lees meer >>

Neem contact op

11 + 3 =

Anna blamanstraat 14
5122 CP  Rijen
+31(0)6-53148683
info@mauriceconsulting.nl