About

Over mij

 

Lees hier meer over mijn achtergrond, ervaring, interesse, passie en mijn drijfveren 

mISSIE

Maurice Consulting heeft primair tot doel het bieden van professionele en hoogwaardige ondersteuning aan, en begeleiding van kleine – en startende ondernemers in Nederland.

 

 

DOELEN

Mogelijk maken van persoonlijke groei ondernemersgroei – en ontwikkelpotentieel. 

 

 

Favicon

Waarden

“Actie, klantgerichtheid, creativiteit, oprechtheid, samenwerking, vaardigheid, variatie, flexibiliteit en loyaliteit. 

 

 

Wie is Maurice Heijmans?

De persoon achter Maurice Consulting

Maurice Heijmans

Maurice Heijmans

Eigenaar-Oprichter

Maurice Heijmans (1976) heeft een Bachelor of Economics en een Executive Master in Business Administration (MBA). Hij voltooide eveneens de studies Register Belasting Adviseur (RB) en Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RABfj). Maurice is al meer dan 20 jaar werkzaam in de accountancybranche. Vanaf 2004 t/m 2014 was hij in maatschapsverband zelfstandig beroepsoefenaar bij een hoogwaardig accountantskantoor. Daar begeleidde hij meer dan 100 relaties op fiscaal-juridisch en bedrijfseconomisch gebied.

Vanaf 2015 t/m eind 2019 werkte hij als freelance fiscalist. In diezelfde periode voltooide hij diverse intensieve studies op het gebied van o.a. Peoplemanagement en Persoonlijkheidsleer. Dit leidde in september 2020 tot de oprichting van ‘Maurice Dynamics’; ‘een logische next step’ van Maurice Consulting, waarmee hij een derde vakgebied aan zijn arsenaal toevoegde. Door deze brede achtergrond en ervaring met MKB – vraagstukken kan Maurice Consulting u ondersteunen op organisatorisch, fiscaal-juridisch en bedrijfseconomisch terrein. 

Maurice is woonachtig te Rijen, is samenwonend en hij heeft een zoon. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met sport en auto’s.  

Neem contact op

10 + 3 =

Anna blamanstraat 14
5122 CP  Rijen
+31(0)6-53148683
info@mauriceconsulting.nl